duminică, 8 februarie 2009

CUVANT DE INVATATURA CRESTINA

*INSTIINTARE* Ati fost vreodata-n ultima vreme-ntr-un cimitir? Si, daca ati fost, nu v-a frapat constatarea ca “fiecare ortodox e Iisus Christos”? (da, suna ca un cantecel, daca vreti puteti sa-l continuati) Si, daca v-a frapat constatarea, ce-ati gandit despre asta?
Mai intai sa explic cum vine asta. Ca doar Iisus, la fel ca noi toti, a fost el insusi, si nimeni altcineva n-ar putea sa fie tot el. Cu toate astea, ortodicsii ignora evidentele si isi scriu pe cruci “INRI”. In caz ca nu stiti, “INRI” inseamna “Iisus Nazareteanul, Regele Iudeilor”. In principiu, nu toti oamenii pe a caror cruce scrie “INRI” sunt regi sau Iisusi Christosi. Dar ortodoxia nu sta sa se-mpiedice de principii. Pentru ea, ceea ce conteaza e metafora. Si, desigur, comuniunea cu Fiul lui Dumnezeu.

IIsus spunea:
Eu vin in curand! Amin.

http://www.fratelesuferintei.blogspot.com/

ADMIN.

2 comentarii:

Denise spunea...

hai sa distrugem tristetea si sa ne jucam de-a fericirea!cam asa suna;)
ps:a fi ciudat nu este ilegal

CAZACU GHEORGHE spunea...

@denisa e buna ideea dumneavoastre si, cred ca asta o sa fac, sa las tristetea si sa , O iau cu Joaca Fericirii, Multumesc Sora DE Sfatul Prietenesc si mai vino pe Usa aceasta cu care ati Gasito ! Succes in Activitate.Doamne ajuta!