sâmbătă, 1 mai 2010

A trăit 70 ani fără hrană sau apă: secretul Prahlad Jani.


El pretinde să trăiască 70 ani fără hrană sau apă. Corpul lui nu prezintă semne de malnutriţie şi ar putea ascunde un secret faptul că Departamentul de Apărare indian spera sa profite. Continuaţi lectură această povestire Prahlad Jani este ţinut sub observaţie în spital aproape de Ahmedabad, India.


El a fost spitalizat timp de sase zile, iar de atunci nu a atins alimente sau apă. Departamentul Apararii este monitorizarea îndeaproape pentru a vedea dacă acest om este cu adevărat capabil să trăiască aşa cum spune el: Jani nu spune să se atingă de alimente solide sau lichide de şaptezeci de ani. Secretul ei ar putea salva vieţi şi de a ajuta soldaţii în situaţii de urgenţă. Potrivit medicilor care l-au examinat corpul său, în ciuda vârstei sale avansate, nu prezintă semne de malnutriţie sau deshidratare.


Jani a spus povestea lui: el a părăsit casa părintească la şapte ani să se aventureze singur în lume ca "sadhu rătăcitor". Sasdhu literalmente înseamnă "om sfânt", şi este o figură a credinţei hinduse. Se crede că o viaţă fluxurile de forţă prin intermediul organismului de aceste şamani în măsură să trăiască cu forţa spirituală numai. Jani crede să fie sprijinită de o zeita care-l hrăneşte cu un "elixir" printr-o gaură în cerul gurii ei. Analiza de un medic specialist în studii supranaturale au confirmat capacitatea sa de a trăi fără sprijin, dar alti medici au fost dispuşi să înveţe, marca un "infractor de oameni săraci"


Având în vedere interesul dumneavoastră, se pare că Departamentul Apararii, practic sa cred: ei cred că Jani le pot învăţa cum să supravieţuiască în condiţii extreme, până la ajutorul ajunge. "Dacă ceea ce spune acest om a fost dovezi ştiinţifice care ar fi o descoperire senzationala în domeniul ştiinţei", a declarat dr. Ilavazhagan, director al Departamentului de fiziologie .. "Ne-ar putea salva vieţi în caz de dezastre naturale sau condiţii extreme, la altitudini mari, subacvatice şi în toate situaţiile în care sunt o provocare pentru fiinţele umane.


Putem să educe oamenii şi poporului nostru de a supravieţui în condiţii adverse, cu puţine sau rezervele alimentare. " Jani este în spital, sub observaţie. Nici mănâncă, nici de băut, şi nu produce urină. În ciuda totul rămâne sănătos, strălucitor şi receptiv. Medicii l ţină sub observaţie timp de 15 zile, o perioadă suficientă de timp, deoarece, în cazul persoanelor normale apare scade tonusul muscular, deshidratare, scădere în greutate şi oboseală. În credinta hindusa, postul este o practică comună.


Adesea "cea mai sfanta" nu mănâncă pentru zile: înregistrarea curentă este de 74 de zile consecutive de repaus alimentar.


Niciun comentariu: